Home Trampolin producenter Om Berg

Berg er en af de største trampolin producenter på markedet og forhandler trampoliner i mere en 55 lande, heriblandt Danmark. Men Berg startede faktisk med at lave noget helt andet, nemlig Go-karts. Som barn var deres grundlægger Henk van den Berg et aktivt og kreativt barn, og det hele startede da han som lille legede på forældrenes gård og fandt nogle hjul fra et par gamle trillebøre. Herefter fandt han nogle rør og nogle planker og hans første go-kart var en realitet. Dette blev en livslang passion og som voksen grundlagde han tilbage i 1985 firmaet ’Berg’ som den dag i dag er markedsleder indenfor go-karts og samtidig har udviklet sig til også at være en af de største producenter af trampoliner. Trampoliner går tilsvarende også godt i spænd med virksomhedens vision om at få børn til at udvikle deres mentale og sociale færdigheder ved aktiv leg.

berg_trampoliner_leg

Berg er kendt for god kvalitet, som f.eks. godt afspejlet i en af de bedst sælgende modeller herhjemme, nemlig deres Berg 430 model eller deres favorit serie.

Køb din Berg trampolin her.

Berg har også høje krav til sikkerhed for deres produkter, alle deres produkter er gennemtestet før de kommer på markedet.

berg_trampolin_i_have

Berg har ydermere fokus på miljøet og bæredygtighed, det betyder at materialerne kan genbruges og de har fokus på at mindske miljøbelastningen i produktionen.

Alt dette gør Berg til en fantastisk producent af kvalitets trampoliner til rekreativ brug.

Leave a Reply