Home Trampolin tilbehør Berg trampolin stige

Når man køber en ny trampolin, så er det som regel en god ide at få noget ekstraudstyr med fra starten, blandt andet en stige så børnene kan få så nem adgang til trampolinen som muligt. Denne stige fra Berg, passer til alle deres forskellige trampoliner og det er heldigvis ikke den store ekstraudskrivning at få den med fra starten.

Ud over en stige, så anbefaler vi også at du køber sørger for at tilkøbe et sikkerhedsnet og et overtræk, så holder både børnene og trampolinen længere. En anden vigtig ting, særligt som det danske vejr efterhånden har artet sig, er at man sørger for at få et ordentligt forankringssæt med, på den måde sørger man for at trampolinen ikke pludselig havner inde hos naboen når en storm kigger forbi haven.

Før du køber en stige, så er det vigtigt lige at være opmærksom på, at hvis den Berg trampolin du har tænkt dig at købe, har en størrelse på 430cm i diameter, så følger der allerede en stige med. Derfor er det altså kun nødvendigt at købe en stige, hvis du køber en af de mindre trampoliner.

Berg trampolin stige priser

For at gøre det nemt for dig, at finde den bedste pris på stigen til din nye Berg trampolin, så har vi undersøgt de aktuelle priser hos en række forskellige webshops, resultatet kan du se herunder. Vi tager forbehold for prisændringer, som måtte være lavet efter denne artikel blev skrevet.

Køb din trampolin her.

Leave a Reply