Home Trampoliner Berg trampolin til nedgravning

Der findes flere forskellige former for trampoliner, nogle af dem står på ben og andre, som denne trampolin fra Berg, er beregnet til at blive gravet ned i haven. Det gode ved en trampolin der kan graves ned i haven er, at mange synes at den er pænere og fylder mindre. Derudover, så har børnene også nemmere adgang til den og chancen for at den flyver væk i en storm er selvsagt også mindre.

Denne Berg trampolin, kaldet ”Berg InGround Champion”, er en af de populære bestsellers og den er udstyret med en bred beskyttende kant, så de underliggende fjedre er dækket godt af. Fjedrene er fæstnet til trampolinmåtten med trekantede kroge, rammen er galvaniseret både indvendigt og udvendigt, hvilket sikrer at den er rustfri – sammen med materialet i bisonyl, sikrer mange års glæde og sjov leg for de unge.

Med en trampolin fra kvalitetsmærket Berg går man aldrig galt i byen, og da man selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med sikkerheden, så kan det ofte godt betale sig at punge lidt ekstra ud, for at børnene kan lege så sikkert som muligt. Værd at bemærke er også, at det ikke er muligt at købe et net til denne trampolin, men det er muligt at få to forskellige slags overtræk, som er med til at beskytte trampolinen imod vind og vejr.

Berg InGround Champion trampolinerne findes i flere forskellige størrelser, blandt andet med diametre på 330cm, 380cm og 430cm, så du kan få en trampolin der passer til lige præcis størrelsen på din have.

Trampolinen er anbefalet til børn imellem 4 og 14 år, men kan selvfølgelig bruges af alle aldre.

Berg InGround Champion priser

For at gøre det så nemt som muligt for dig, at købe din Berg InGround Champion trampolin, så har vi undersøgt priserne hos forskellige internet butikker, herunder kan du se resultatet fra vores søgning. Vi tager forbehold for prisændringer i forhold til nedenstående, som blot var de priser de pågældende butikker havde, da vi besøgte deres webshops.

Berg InGround Champion video

Du kan finde oplysningerne om hvordan trampolinen skal graves korrekt ned her og ligeledes i den medfølgende manual.

Køb din Berg trampolin via dette link.

Leave a Reply